Ploiești Shopping City sărbătorește românește dragostea de Dragobete

Redactia -

De Dragobete, Ploiești Shopping City sărbătorește cea mai frumoasă tradiție: Iubirea. Tinerii îndrăgostiți își pot sărbători dragostea și în acest weekend în Ploiești Shopping City în cadrul căsătoriilor de probă. Între 22 și 23 februarie, cuplurile se pot căsători pentru 24 de ore, de data aceasta ceremonialul având loc într-un decor tradițional românesc.

Peste 100 de cupluri s-au căsătorit pentru o zi weekendul trecut cu ocazia Valentine’s Day în Ploiești Shopping City. Pe lângă cererile „neoficiale” în căsătorie, un tânăr și-a luat rolul în serios și și-a cerut cu adevărat în căsătorie iubita. De Dragobete, cuplurile sunt invitate să iubească românește și să se căsătorească într-un decor tematic popular. Cei care vor face pasul cel mare vor avea parte și în acest weekend de o festivitate specială și se vor bucura de cadouri precum bijuterii, cosmetice, decorațiuni, bilete la patinoar, vouchere pentru cumpărături sau cine romantice. Ca simboluri ale căsătoriei, îndrăgostiții vor obține pe loc și un certificat de căsătorie și fotografii. Căsătoriile de probă vor avea loc între orele 16:00 și 21:00, în zona scărilor rulante.

În plus, cuplurile pot câștiga și un aparat foto oferit de Altex, pe baza voturilor publicului primite la fotografiile din cadrul ceremoniei de căsătorie, urcate pe pagina de Facebook a mall-ului. Chiar în ziua de Dragobete, pe 24 februarie, vor fi anunțați și câștigătorii primei excursii oferite de BIBI Touring ca premiu pentru tombola „Formula Iubirii”. Clienții se pot înscrie la tombolă până la mijlocul lunii martie prin cumpărături de minim 150 de lei.