PLOIEŞTI/Află ce poţi face la Tribunal, când aştepţi să intri la proces. Dacă-ţi mai arde.

Redactia -

Este ştiut faptul că Tribunalul Prahova este supraaglomerat. Iar dacă oamenii veniţi pentru procese tot trebuie să stea cu orele pe holuri, aşteptând să intre în sala de judecată, Primăria Ploieşti s-a gândit să le ofere cetăţenilor posibilitatea de a face ceva util în acest timp.

 

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor municipiului Ploieşti, dar şi pentru a răspunde afirmativ solicitărilor primite in ultimul timp, Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti a hotărat deschiderea unui ghişeu de încasări şi plăţi în incinta Tribunalului Prahova. Astfel, începând de miercuri 11.01.2012, ploieştenii pot achita taxele extrajudiciare de timbru, taxele judiciare de timbru, amenzile, impozitele şi taxele locale şi la ghişeul de încasări şi plăţi situat în incinta Tribunalului Prahova – parter, str. Gheorghe Lazar nr.6. Programul de funcţionare al ghişeului: luni – joi: 8.30-15.30; vineri: 8.30-14.00. 

Rămâne de văzut dacă măsura se va bucura de succes, având în vedere că e greu de crezut că persoanele care aşteaptă, o sentinţă şi, Doamne fereşte, o condamnare, le mai arde să scoată bani din buzunar pentru a-şi plăti impozitele locale.