PLOIEŞTI/Fostul primar, Andrei Volosevici, îl taxează pe actualul edil, Iulian Bădescu. Află motivul

Redactia -

PLOIEŞTI/Fostul primar, Andrei Volosevici, îl taxează pe actualul edil, Iulian Bădescu. Află motivul

Fostul primar al municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, în taxează, într-o postare pe facebook, pe actualul edil al municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu.

Subiectul: pensia municipală – acea idee lansată în campania electorală de către Iulian Bădescu, cel care promitea să plătească, din bugetul local, o pensie suplimentară celei de la stat ploieştenilor care au acest drept. Aceasta ar fi avut, potrivit proiectului de campanie lansat de către actualul edil, valoarea de 200 de lei. Acum, întrebat dacă şi când se va materializa această primisiune, Iulian Bădescu a declarat că, deocamdată, se evaluează bugetul local, iar semnele nu sunt favorabile unor noi investiţii cum ar fi pensia municipală.

Iată şi replica lui Andrei Volosevici:Reafirm ca este obligatia fiecarui candidat sa faca promisiuni electorale care pot fi transpuse in practica fara a se prejudicia bunul mers al comunitatii. Alegatorii, la randul lor, trebuie sa cenzureze vorbele aruncate din disperarea de a obtine un scor electoral bun. Indiferent de alegeri, e nevoie de maturitate si responsabilitate!