PLOIEŞTI/Iulian Bădescu – întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiilor de Proprietari. Află ce au discutat

Știri

Redactia

Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, s-a intalnit cu reprezentantii Uniunii Asociatiilor de Proprietari Prahova la sediul primariei, marti, 17 iulie 2012. In cadrul intalnirii, reprezentantii UAP si-au exprimat dorinta de a incheia un protocol cu municipalitatea ploiesteana. De asemenea, reprezentantii UAP s-au aratat nemultumiti fata de colaborarea cu operatorii de servicii publice din oras : exista unele obiectiuni la contractul cu Rosal, s-a solicitat returnarea anticipatiei de la Apa Nova si se solicita operatorilor blindarea individuala a celor care nu isi platesc utilitatile.
Totodata, administratorii si presedintii de asociatii sunt indignati de intarzierea proceselor la judecatoria Ploiesti pentru executarea restantierilor.
Primarul Iulian Badescu a declarat ca isi doreste o colaborare cat mai stransa cu Uniunea Asociatiilor de Proprietari, participarea cetateneasca la viata orasului fiind foarte importanta in procesul de luare de deciziilor la nivelul administratiei locale.

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline