PLOIEŞTI/Iulian Bădescu – întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiilor de Proprietari. Află ce au discutat

Redactia -

PLOIEŞTI/Iulian Bădescu – întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiilor de Proprietari. Află ce au discutat

Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, s-a intalnit cu reprezentantii Uniunii Asociatiilor de Proprietari Prahova la sediul primariei, marti, 17 iulie 2012. In cadrul intalnirii, reprezentantii UAP si-au exprimat dorinta de a incheia un protocol cu municipalitatea ploiesteana. De asemenea, reprezentantii UAP s-au aratat nemultumiti fata de colaborarea cu operatorii de servicii publice din oras : exista unele obiectiuni la contractul cu Rosal, s-a solicitat returnarea anticipatiei de la Apa Nova si se solicita operatorilor blindarea individuala a celor care nu isi platesc utilitatile.
Totodata, administratorii si presedintii de asociatii sunt indignati de intarzierea proceselor la judecatoria Ploiesti pentru executarea restantierilor.
Primarul Iulian Badescu a declarat ca isi doreste o colaborare cat mai stransa cu Uniunea Asociatiilor de Proprietari, participarea cetateneasca la viata orasului fiind foarte importanta in procesul de luare de deciziilor la nivelul administratiei locale.