PLOIEŞTI/Poliţia municipală, la raport

Redactia -

PLOIEŞTI/Poliţia municipală, la raport

Vineri, 20 iulie a.c., la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova a avut loc o şedinţa de evaluare a activităţilor desfăşurate la nivelul Poliţiei municipiului Ploieşti în primul semestru din anul 2012.  Rezultatele activităţilor întreprinse de către poliţiştii ploieşteni au fost prezentate de către conducerea Poliţiei municipiului Ploieşti şi analizate împreună cu invitaţii printre care s-au numărat domnul primar al municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu şi domnul prim-procuror al Parchetulului de pe lângă Judecătoria Ploieşti. Aceştia au apreciat rezultatele obţinute de poliţiştii ploieşteni. Totodată, au fost dezbătute teme precum circulaţia în municipiul Ploieşti, metode de fluidizare a traficului rutier în municipiu, folosirea tuturor mijloacelor procedurale în vederea destructurării grupărilor infracţionale şi îmbunătăţirea cooperării şi comunicării inter-instituţionale.

Domnul inspector sef a evidenţiat volumul şi calitatea activităţilor desfăşurate de poliţiştii ploieşteni, stabilind totodată că în perioada următoare activităţile lor trebuie să se focalizeze pe:

– creşterea gradului de siguranţă pentru cetăţeni;

– restabilirea autorităţii structurilor de aplicare a legii;

– îmbunătăţirea calităţii serviciilor publice;

Toate acestea desfăşurate sub semnul respectului, ordinei şi disciplinei vor creşte performanţa.

             Obiectivul prioritar este acela de creare a unei structuri PERFORMANTE şi EFICIENTE şi de prevenire şi combatere a criminalităţii pornind de la realităţile impuse de evoluţia continuă a societăţii ploieştene, respectiv a situaţiei operative înregistrate