PNL Ploieşti: „Există rezolvări rapide pentru grava problemă a închiderii Pieței Centrale”

Redactia -

PNL Ploieşti: „Există rezolvări rapide pentru grava problemă a închiderii Pieței Centrale”

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Există rezolvări rapide pentru grava problemă a închiderii Pieței Centrale

 

PNL Ploiești a luat act de documentul transmis de Inspectoratul de Stat în Construcții, către Primăria Ploiești, privind pericolul de prăbușire al Pieței Centrale, încadrată în gradul I de risc seismic. Din păcate, un astfel de dezastru era previzibil, el fiind rezultatul managementului falimentar al administrației PSD-ALDE, care a condus această societate din 2012 până în prezent.

Este un lucru știut că, din 2012 până în prezent, directorul general al SC Hale și Piețe SA a fost numit de ALDE și sprijinit de PSD, așa că nu are rost să discutăm pe această temă. Chiar dacă în toată această perioadă consilierii locali PNL au avut numeroase intervenții publice în care au semnalat dezastrul de la Hale și Piețe SA, inclusiv prin solicitarea demisiei directorului societății, coaliţia PSD-ALDE a ales să meargă mai departe cu oameni incompetenți, strict din rațiuni partizane.

Le solicităm acum, în al treisprezecelea ceas, colegilor care dețin majoritatea în Consiliul Local Ploiești, să lase la o parte partizanatul politic și să acționeze pentru ploieșteni. Piața Centrală reprezintă unul dintre puținele locuri din oraș de unde îți poți cumpăra produse alimentare românești de calitate la prețuri normale. Închiderea ei ar însemna un dezastru atât pentru producători și comercianți, cât mai ales pentru ploieștenii cu venituri mici.

În special din acest motiv, îi rugăm pe cei de la ALDE și PSD să lase la o parte orgoliile și partizanatul politic și să se alăture eforturilor primarului Adrian Dobre pentru găsirea unei soluții imediate a problemei.

Consilierii PNL au transmis deja primarului câteva soluții concrete, soluții care pot fi armonizate cu punctele de vedere ale colegilor ce formeză majoritatea, astfel încât nimeni să nu aibă de suferit. Vă așteptăm alături de noi pentru ca împreună să rezolvăm rapid și în folosul ploieștenilor această problemă deosebit de gravă.

Grupul consilierilor locali PNL Ploieşti