PNL Ploieşti: TCE, la un pas de intrarea în insolvenţă. Primarul nu a achitat datoriile către societate

Redactia -

PNL Ploieşti: TCE, la un pas de intrarea în insolvenţă. Primarul nu a achitat datoriile către societate

Grupul consilierilor locali PNL Ploieşti îl acuză pe primarul Andrei Volosevici că nu a achitat datoriile către TCE Ploieşti iar societatea de transport ar putea intra în insolvenţă.

Comunicatul PNL Ploieşti:
 
„TCE, la un pas de intrarea în insolvenţă. Primarul NU a achitat datoriile către societate. Grupul consilierilor locali PNL atrage atenţia asupra faptului că, începând de luna viitoare, societatea de transport public din Ploieşti (TCE) va intra în insolvenţă din cauza datoriilor acumulate la bugetul de stat.
 
Primarul Andrei Volosevici a refuzat sistematic plata facturilor emise de TCE pentru subvenţionarea transportului pensionarilor şi elevilor în valoare totală de 18 milioane de lei.
 
În şedinţa extraordinară a Consiliului Local de astăzi, grupul consilierilor locali PNL a votat majorarea capitalului social al societăţii cu speranţa că această măsură ar putea salva TCE de la intrarea în insolvenţă. Din nefericire, votul liberalilor a fost insuficient numeric pentru a veni în sprijinul societăţii de transport public.
 
Având în vedere situaţia dramatică în care se află societatea, pericolul de a periclita întregul transport public, dar şi siguranţa celor 900 de angajaţi, facem un apel public adresat dlui primar Andrei Volosevici să achite de urgenţă obligaţiile financiare care revin primăriei.”