Poetul Lucian Avramescu, premiat de Mircea Cosma

Redactia -

Poetul Lucian Avramescu, premiat de Mircea Cosma

Vineri, 06 aprilie 2012, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma,  a participat la lansarea a trei noi volume din seria “Ciorne”, semnate de către poetul şi publicistul Lucian Avramescu. Evenimentul, care a avut loc la etajul I al complexului comercial Winmarkt, a reunit o seamă de personalităţi ale vieţii culturale prahovene, precum şi simpatizanţi ai publicistului. În acest cadru festiv, preşedintele Mircea Cosma i-a acordat poetului o diplomă de excelenţă şi o plachetă în semn de recunoştinţă pentru activitatea desfăşurată. Pe cei doi, după cum mărturisea preşedintele CJ Prahova, îi leagă o veche prietenie de decenii.

În cele trei volume ale seriei intitulate  “Ciorne” care însumează  peste 1.500 de pagini, cititorii vor avea ocazia să descopere pamflete şi articole apărute în diferite publicaţii româneşti. Primul volum din această serie a apărut în anul 2002, iar următoarele trei au văzut lumina tiparului în anul 2011.

Poetul şi jurnalistul Lucian Avramescu s-a născut la 14.08.1948 în comuna Sângeru, judetul Prahova.

Lucian Avramescu a mai publicat până acum volume de versuri, note de călătorie, antologii, eseuri şi pamflete jurnalistice.