Poliţiştii prahoveni au dus cadouri copiilor instituţionalizaţi/VIDEO

Redactia -

Poliţiştii prahoveni au dus cadouri copiilor instituţionalizaţi/VIDEO

Înainte de Sfintele Sărbători de Iarnă, poliţiştii prahoveni au dorit să fie alături de oamenii mai puţin norocoşi, pe care viaţa i-a adus în situaţia de a fi instituţionalizaţi în diferite centre de acest gen. Astfel, prin contribuţii personale şi benevole, poliţiştii au încercat să-i facă să uite că viaţa nu a fost deloc blândă cu ei.

Primul popas al “reprezentanţilor Moşului” a fost la centrul de copii instituţionalizaţi din Filipeştii de Pădure. Întâlnirea a fost emoţionantă.

În acest centru sunt instituţionalizaţi 93 de copii. Pentru ei au fost achiziţionate produse alimentare, hăinuţe şi jucării.

În ultimii ani poliţiştii au contribuit prin diferite donaţii, la dotarea acestei instituţii, cumpărând mobilier, produse electrocasnice şi electronice.

Pentru acest moment mult aşteptat, copiii s-au pregătit pe măsură, prezentând un superb program artistic de scenete, poezii, dansuri şi colinde. Aplauzele nu au întârziat să apară, iar bucuria se citea atât pe feţele micuţilor, cât şi pe cele ale publicului. Programul a fost încheiat cu o scenetă care marca trecerea între vechiul an care nu a fost foarte „darnic” cu ei şi noul an luminos, plin de speranţe.

La final, copiii au primit din partea poliţiştilor prahoveni, ajutori ai lui Moş Crăciun, darurile pregătite pentru ei.

{youtubejw}RSNFiXQW4B8{/youtubejw}