Poliţia Locală Ploieşti, controale în parcurile din oraş

Redactia -

Poliţia Locală Ploieşti, controale în parcurile din oraş

În perioada sezonului cald, Poliția Locală Ploiești a organizat acțiuni de monitorizare în zonele de agrement aflate pe raza municipiului, pentru asigurarea unui climat de curățenie, ordine și siguranță publică și pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale.

 

Astfel, în urma activităților de patrulare desfășurate atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, în parcurile și locurile de joacă, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice au legitimat 1883 de persoane și au întocmit 758 procese-verbale de contravenție, în valoare totală de 157.050 lei. De asemenea, 852 persoane au fost atenționate verbal cu privire la obligația pe care o au de a se comporta civilizat și de a nu săvârși fapte de natură antisocială.

 

Faptele contravenționale depistate de polițiștii locali au constat în tulburarea ordinii și liniștii publice, fumatul în incinta locurilor de joacă pentru copii, aruncarea de resturi menajere, inclusiv coji de semințe pe domeniul public, scăldatul în fântânile arteziene ori în lacurile amenajate, precum și documente de identitate expirate.

 

Prin acțiunile întreprinse, Poliția Locală Ploiești își dorește să creeze un climat de siguranță, ordine și confort pentru cetățeni, fiind permanent la dispoziție prin Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255, precum și prin intermediul adresei de e-mail: [email protected].