Poliţiştii din Boldeşti-Scăeni au împuşcat un urmărit general

Daniel Dimache -

Poliţiştii din Boldeşti-Scăeni au împuşcat un urmărit general

În această seară, polițiștii din Boldesti-Scăeni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană încearcă să pătrundă prin efracție într-o clădire situată pe raza localității Zamfira.

În baza sesizării, aceștia s-au deplasat la fața locului, unde au depistat în flagrant, un bărbat, care încerca să sustragă bunuri din incinta unei societăți private.

La vederea echipajului de poliție, persoana în cauză a încercat să fugă, pentru imobilizarea acesteia fiind folosit armamentul din dotare, în conformitate cu procedurile legale.

În urma uzului de armă, bărbatul a suferit o plagă împușcată la nivelul brațului, fiind transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Este vorba despre un prahovean în vârstă de 48 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de la care acesta se sustrăgea.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Condamnarea era tot pt furt calificat, iar bărbatul era urmărit general, informează IJP Prahova.

Fotografie cu caracter ilustrativ