Poliţiştii prahoveni, alături de elevii de clasa I

Redactia -

Poliţiştii prahoveni, alături de elevii de clasa I

Polițiștii prahoveni au finalizat implementarea unui proiect educativ în rândul elevilor de clasa întâi din 33 de școli din județ.

Joi, 9 iunie a.c., polițiștii prahoveni au organizat o activitate informativ-preventivă în rândul elevilor clasei întâi a Școlii ‘Sfânta Vineri’ din Ploiești.

Cei 33 de elevi participanți au pregătit prezentări tematice adaptate vârstei lor, pe tema siguranței în calitate de participant la traficul rutier. Efortul lor nu a rămas nerăsplătit, polițiștii oferindu-le, pe lângă dulciuri, o amintire de neuitat. Aceștia au venit însoțiți de o motocicletă, o autospecială și un câine al Serviciului de Acțiuni Speciale.

Activitatea a reprezentat finalul unui proiect mai amplu, implementat de Inspectoratul Județean al Județului Prahova în perioada ianuarie-iunie 2016, la nivelul a 33 de școli din întregul județ, în care au participat peste 1500 de elevi de clasa întâi.

Demersurile au avut ca scop creșterea gradului de siguranță în rândul elevilor de clasa întâi, fiind abordate subiecte referitoare la siguranța rutieră, siguranța la locul de joacă, la școală sau pe internet.