Gazeta de Prahova

Polițiștii prahoveni au fost alături de copiii din Centrul ”Sfântul Stelian” – Urlați

Life

Redactia

Marți, 27 martie a.c., polițiștii prahoveni au vizitat Centrul de zi pentru copii ”Sfântul Stelian”.

        Pe lângă surpriza de a avea în mijlocul lor echipaje de poliție, care le-au stat la dispoziție pentru mai bine de o oră, cei 30 de copii s-au bucurat să simtă că polițiștii sunt oameni dispuși să îi ajute, care îi susțin în drumul către un trai demn și responsabil.

        Totodată, alături de autospecialele cu girofar, am fost însoțiți și de o autoutilitară, încărcată atât cu jucării și rechizite, spre bucuria celor mici, cât și cu alimente și produse de uz casnic, necesare gospodăririi centrului de servicii sociale.

        Copiii nu au scăpat ocazia să ne ureze un sincer ”la mulți ani”, amintindu-și că, în urmă cu două zile, alături de sărbătoarea Bunei Vestiri, am celebrat Ziua Poliției Române. Aceiași copii, nu au uitat de frumoasa experiență pe care le-am oferit-o anul trecut, când, tot cu ocazia Zilei Poliției Române, au fost în vizită la sediul I.J.P. Prahova, unde s-au bucurat să experimenteze o zi alături de polițiști cu diferite specializări.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline