Postul de Poliţie Cornu, jefuit

Daniel Dimache -

Postul de Poliţie Cornu, jefuit

Un fapt incredibil s-a petrecut în Prahova: postul de Poliţie din comuna Cornu a fost jefuit ieri noapte. Au fost furate telefoane mobile şi alte echipamente de stocare ce constituiau probe în cercetări penale. Dincolo de toate comentariile şi supoziţiile care s-ar putea face pe margina acestei chestiuni, pe care le vom trata în alt material, deocamdată vă prezentăm punctul de vedere al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, cu privire la acest incident:

„În referire la aspectele apărute în spaţiul public, legate de intrarea prin efracţie în sediul Postului de Poliţie Comunal Cornu, în noaptea de 19/20 august, facem următoarele precizări:
În ziua de 20 august a.c., ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul că din sediul postului au fost sustrase anumite componente IT ce se aflau depozitate şi sigilate ca obiecte corp delict.
În prezent, cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea identificării autorilor şi luarea măsurilor ce se impun.”