Poti sa practici airsoft daca porti ochelari de vedere?

Daniel Dimache -

Poti sa practici airsoft daca porti ochelari de vedere?

Sunt foarte multe persoane care se intreaba daca pot practica Airsoft atunci cand poarta ochelari de vedere, iar raspunsul este afirmativ.  Ochelarii de vedere sunt importanti pentru tine si probabil ca depinzi de ei, astfel incat va fi greu sa porti ochelarii clasici de protectie pe care ii utilizeaza in mod normal jucatorii pe teren, insa aceasta nu va fi o problema. Iti explicam ce poti face, deoarece orice problema care poate aparea legata de acest lucru se poate rezolva. Exista multi jucatori pe terenuri din intreaga lume care poarta ochelari si totusi joaca airsoft.

Daca porti ochelari de vedere, ai doua optiuni: una este sa iti cumperi lentile de contact, iar cealalta este sa gasesti ochelari si masti care sa se potriveasca cu rama ochelarilor. Pe scurt, exista o optiune scumpa cu lentile pe baza de reteta si una ieftina cu ochelari sau masti potrivite.

Acum, inainte de a mentiona solutiile, te vom informa ca trecerea la lentile poate fi o alegere inteligenta pentru tine daca observi ca ochelarii sunt dearanjanti si neplacuti si in alte activitati. Sunt oameni care si-au schimbat ochelarii cu lentil de contact si nu au regretat pana acum, totusi, daca nu iti place sa-ti atingi ochii intr-un mod invaziv de mai multe ori pe zi, ochelarii sunt cea mai buna alegere pentru tine.

Poarta ochelari de protectie OTG (peste ochelari)

Desi foarte multi oamenii care poarta ochelari de vedere se confrunta cu aceasta problema, ideea este ca gasesti ochelari airsoft care se potrivesc cu rama si ii pui pur si simplu peste, pastrand astfel ochelarii la locul lor fara sa ajustezi nimic. Daca reusesti sa gasesti ochelarii care iti permit sa faci acest lucru si nu ti se pare deloc incomod, atunci vei putea sa participi la jocurile de airsoft fara probleme. Nici ochelarii de protectie si nici ochelarii clasici nu nu se vor aburi daca folosesti masti potrivite si poti juca airsoft ca orice jucator normal.

Nu toti ochelarii de protectie de pe piata sunt conceputi pentru a se potrivi utilizatorilor de ochelari de vedere. Acest lucru inseamna ca va trebui sa faci mai multe cercetari atunci cand cumperi ochelari de protectie si sa verifici de doua ori daca rama ochelarilor se va potrivi cu ochelarii tai.

Am facut o cercetare pentru a gasi astfel de ochelari de protectie care sa se potriveasca cu rama ochelarilor, care functioneaza in cele mai multe cazuri, insa tot va trebui sa verifici inainte.

Urmatoarele modele s-au dovedit compatibile cu cele mai multe rame de ochelari:

  • Ochelari de protectie Arena FlakJak
  • Ochelari de protectie Phace Recon
  • Ochelari de protectie ESS Land Ops

Exista mai multe modele care ti se vor potrivi, dar modelele mentionate sunt cele pe care le-am gasit cu recenzii pozitive si au fost vazuti mai multi jucatori care poarta ochelari de protectie in combinatie cu ochelarii de vedere fara probleme. Este foarte important sa tii cont de faptul ca protectia este cruciala pe terenul de airsoft, mai ales protectia ochilor, deci sa joci fara ochelari speciali atunci cand se folosesc arme si pistoale airsoft destul de puternice, nu este o idee deloc buna.