Potrivit unui video recent, și mijlocașul de bandă dreaptă Ben Levi e un fotbalist interesant. Să fie filiera israeliană… norocul Petrolului, în noua variantă 2020-2021?

Dragos Trestioreanu -

Potrivit unui video recent, și mijlocașul de bandă dreaptă Ben Levi e un fotbalist interesant. Să fie filiera israeliană… norocul Petrolului, în noua variantă 2020-2021?

După ce suporterii Petrolului au putut urmări un clip de aproape 10 minute cu o nouă achiziție din Israel, mijlocașul central Nir Lax, la prima vedere o adevărată lovitură dată de către președintele executiv Costel Lazăr, am intrat în posesia și a unui alt film, avându-l drept protagonist pe al doilea jucător israelian adus la clubul găzarilor, Ben Levi. Așa cum veți observa dând click pe linkul de mai jos, și mijlocașul de bandă dreaptă pare un transfer bun al aceluiași șef al Executivului „lupilor”. Cel care m-a corectat în privința „botezării” lui ca impresar, precizând pentru toată lumea că, deși și-ar fi dorit să fie, nu a putut, din… lipsă de bani! Asta știut fiind că, pentru a fi ceea ce în prezent se numește intermediar de jucători, era necesară depunerea unei sume mari la federația de profil! Deci, revin și anunț că Lazăr a jucat numai fotbal în Israel, ci nu a și intermediat transferuri din acea țară spre România!

Iată și cum evolua, destul de curând, Ben Levi: https://www.youtube.com/watch?v=G5E2Tj3ss6Y&feature=share! Personal, i-am apreciat lui Levi fazele bifate, alese a face parte din clipul cel mai nou al lui, viteza și inteligența de a le trata dovedindu-se atuuri importante ale sale, ca și măiestria lui de la centrări, de altfel. Deși, așa cum susțin toți specialiștii, dar nu numai, ce poate un fotbalist cu adevărat o dovedește numai acum pe gazon, anticipez că atât Nir Lax, cât și Ben Levi vor lăsa totuși o impresie frumoasă la Petrolul, în sezonul care va începe pe 29 august 2020. Este de sperat însă ca ambii să vină cât mai repede în România, pentru că, în privința unei reale omogenizări, timpul a cam intrat în sac, ce mai tura-vura!

Foto: www.fcpetrolul.ro