Povestea GrădinaMax, magazin online cu una dintre cele mai bogate game de produse de grădinărit din România

Daniel Dimache -

Povestea GrădinaMax, magazin online cu una dintre cele mai bogate game de produse de grădinărit din România

O grădină frumoasă și bine îngrijită poate aduce beneficii pe termen lung. Pe lângă un aspect estetic de invidiat, aceasta poate deveni locul în care musafirii pot petrece timpul liber. Sau poate deveni principalul furnizor de fructe și legume proaspete, care vor da gust tuturor preparatelor făcute în casă. Dacă există un spațiu care poate fi transformat rapid într-o grădină frumoasă, dar începutul pare dificil, povestea GrădinaMax este perfectă pentru puțină inspirație.

Despre GrădinaMax

Într-o zi ploioasă, acum 10 ani, câțiva oameni care își doreau grădini frumoase, unde cei dragi să se poată relaxa liniștiți, iar roadele să se dezvolte armonios, și-au dat seama de ceva: că nu există un furnizor cu un sortiment de produse bogat și variat. Sau cineva care să le ofere sfaturi în ceea ce privește grădinăritul. Așa că, din dorința de a găsi oameni pasionați de grădinărit, oameni cu grijă și dragoste pentru tot ce înseamnă material săditor de calitate, dar care au nevoie de un imbold, s-a născut GrădinaMax.

Echipa GrădinaMax este formată din oameni cu o experiență dovedită în tot ce înseamnă îngrijirea și comercializarea plantelor de orice fel. În plus, aceștia s-au adaptat rapid ritmului de dezvoltare al pieței. Așa a apărut magazinul online GrădinaMax. În acest magazin există multe produse de grădinărit, precum: material săditor, butași de trandafiri, semințe de flori, semințe de legume și flori perene, puieți de pomi fructiferi.

Astfel, un spațiu bine amenajat poate deveni o grădină de flori care să bucure privirile trecătorilor sau o grădină plină de soiuri de legume pentru preparate gustoase și experimente culinare unice.

Produse GrădinaMax

GrădinaMax întâmpină toți pasionații de grădinărit și iubitorii de plante cu un sortiment de peste 2500 de produse, toate aclimatizate. Pentru iubitorii de fructe există nenumărate soiuri de zmeură, căpșuni, mure. Se regăsesc și puieți de pomi fructiferi precum vișini, piersici, pruni, caiși, cireși, nectarini. Pe lângă nenumăratele soiuri de fructe, pe magazinul online există și specii exotice, precum kaki, mini-kiwi și o gamă bogată de semințe de legume: morcovi, roșii, varză, ardei.

În afară de fructe și legume, pe site-ul GrădinaMax sunt multe specii de flori de descoperit, atât perene, cât și ornamentale. Iubitorii și pasionații de grădinărit pot alege între iriși, dalii, hibiscus, bujori și trandafiri teahibrizi pentru grădinile exterioare. Iar pentru interior, mușcate, azalee, floarea pasiunii sau aloe vera.

Materialul săditor ajunge la destinație în cele mai bune condiții, fixat și hidratat, datorită împachetării corespunzătoare. Procesul de împachetare se face individual, pentru fiecare produs în parte, iar materialul săditor viu are garanție de 100%, timp de 90 de zile. Colaborarea se face doar cu pepiniere certificate, pentru ca pasionații de grădinărit să primească doar produse de calitate.

Pentru plasarea comenzii în siguranță, fiecare client își poate crea un cont personal, unde sunt stocate toate comenzile. Modalitățile de plată sunt flexibile: cu ajutorul cardului bancar, online sau ramburs. Livrarea produselor se efectuează în maxim 24 de ore, cu ajutorul unui serviciu de curierat rapid.

O grădină frumoasă are nevoie de un furnizor cu experiență dovedită în domeniul comerțului cu material săditor și semințe. Aflați mai multe despre GrădinaMax și începeți propria poveste în grădină.