PRAHOVA. 94 de utilaje – mobilizate pentru deszăpezirea drumurilor judeţene

Redactia -

PRAHOVA. 94 de utilaje – mobilizate pentru deszăpezirea drumurilor judeţene

Sâmbătă, 08 decembrie 2012, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a avut o întâlnire de lucru cu operatorii care se ocupă de deszăpezirea pe drumurile judeţene, pentru a se asigura ca sunt pregătiţi de intervenţie în cazul în care o să ningă zilele următoare pe teritoriul judeţului Prahova.

În urma analizei istoricului efectelor produse de fenomenele meteo pe perioada iernilor anterioare, au fost stabilite sectoarele de drumuri judeţene pe care se produc în mod frecvent blocaje ca urmare a căderilor masive de zăpadă şi a viscolului. Astfel, Preşedintele Mircea Cosma le-a cerut operatorilor să fie atenţi mai ales în zonele Valea Doftanei, Proviţa de Sus Proviţa de Jos, Predeal Sărari, Secăria, Talea, unde sunt probleme de fiecare data din cauza zonei greu accesibile. Totodată, o atenţie specială se va acorda pasajului de la intrarea Tătarani şi a drumului DJ 102 care asigură traficul spre Spitalul Judeţean.

Operatori au dat asigurări că sunt pregătiţi cu echipamente, tehnică şi resurse umane pentru a interveni în orice moment.

Judeţul Prahova a fost împărţit în sapte zone pentru desăpezire pe care vor acţiona cinci operatori cu 94 de utilaje.