Prahova în acţiune caută observatori voluntari la alegeri

Daniel Dimache -

Prahova în acţiune caută observatori voluntari la alegeri

Asociația Prahova în Acțiune a lansat platforma www.euobserv.eu prin care prahovenii se pot înregistra ca observatori independenţi – voluntari la Alegerile pentru Preşedintele României din 10 noiembrie 2019.

Asociaţia Prahova în Acţiune este o organizaţie care îşi propune să dezvolte proiecte şi programe civice, în care să-i implice pe cât mai mulţi dintre cetăţenii prahoveni. Mare parte dintre evenimente vizează latura culturală, educativă şi creativă şi încearcă să se adreseze, pe cât posibil, tuturor categoriilor de vârstă.

Aflată sub egida sloganului ”Ambiția de a realiza ceva măreț!”, Asociaţia Prahova în Acţiune este o structură independentă, apolitică, neguvernamentală, ai cărei membri fondatori au ca principal obiectiv desfăşurarea a cât mai multor acțiuni civice de mare impact, care să determine cetăţenii Ploieştiului, dar şi ai celorlalte localităţi din judeţul Prahova să se implice în viaţa comunităţii.

După Alegerile pentru Parlamentul European din primăvara acestui an, în care asociaţia Prahova Acţiune a fost prezentă în 85 de secţii de votare din Ploieşti, asociaţia va obţine acreditarea pentru a participa cu observatori independenţi şi la Alegerile pentru Preşedintele României din data de 10 noiembrie 2019.

Cu această ocazie, Prahova în Actiune a extins posibilitatea cetăţenilor de a participa la aceste alegeri, adăugând pe pagina euobserv.eu – creată de Prahova în Acţiune, TOATE secţiile de votare din judeţul Prahova.

Aşa că, dacă ai împlinit 18 ani şi nu faci parte din niciun partid politic, Prahova în Acţiune te cheamă să  fii VOLUNTAR la cel mai mare şi important exerciţiu al democraţiei: ALEGERILE!

Fii observator pe raza judeţului Prahova la Alegerile pentru Preşedintele României din 10 noiembrie 2019, alături de membrii Asociaţiei Prahova în Acţiune!

 

Inscrie-te pe pagina euobserv.eu!
E simplu:
1. Selectează oraşul sau comuna unde vrei să fii observator
2. Incarcă harta şi alege una dintre secţiile de votare
3. Completează datele tale în câmpurile indicate
4. Apasă “ÎNREGISTREAZĂ-TE”

ATENŢIE! Te poţi înscrie până duminică, 03 noiembrie 2019, ora 23:59.
După înscriere, vei fi contactat(ă) de asociaţia noastră pentru informaţiile şi detaliile necesare.

euobserv.eu este un proiect conceput de av.Răzvan Stănciulescu (preşedinte Prahova în Actiune), realizat exclusiv prin voluntariat de Stefan Radu (elev în clasa a XI-a C.N. Mihai Viteazul), cu sprijinul firmei ploieştene Tesagon International SRL. 

Pentru detalii, puteţi contacta Asociaţia Prahova în Acţiune prin e-mail la adresa [email protected], telefon : 0771 021 352 sau prin mesaj pe pagina de https://www.facebook.com/prahova.in.actiune/.

(Comunicat de presă)