Prahova, pe harta judeţelor cu drumuri pe care sunt restricţii de circulaţie

Redactia -

Prahova, pe harta judeţelor cu drumuri pe care sunt restricţii de circulaţie

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că de marţi până joi, între orele 09.00 şi 18.00, se închide circulaţia pe DN66, pe sectorul cuprins între Bumbeşti-Jiu şi Petroşani (km 93+500 – km 126), pentru executarea unor lucrări la partea carosabilă. Traficul rutier se desfăşoară deviat, pe ruta DN67 Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea – DN7 Râmnicu Vâlcea – Veştem – Sibiu – Sebeş – Simeria – DN66 Simeria – Haţeg – Petroşani.

De asemenea, in cauza lucrărilor la podul peste canalul Dunăre – Marea Neagră, începând din data de 1 octombrie 2013, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN39 Constanţa – Agigea, la kilometrul 8+988 de metri.

Pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti, în zona lucrărilor la pasaje, la orele de vârf se formează coloane de autovehicule, pentru că două din cele patru benzi ale drumului sunt închise între kilometrii 62+525 de metri şi 64+575 de metri.

Tot în judeţul Prahova, în staţiunea Sinaia, până la data de 5 noiembrie 2013, pe bulevardul Carol I, pe porţiunea cuprinsă între strada Gării şi aleea Peleşului, se execută lucrări de amenajare urbanistică. Traficul rutier rămâne deviat pe DN1 – varianta care trece prin dreptul gării.

Pe autostrada A1, la kilometrul 28, din cauza unor lucrări la pod, traficul rutier de pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti a fost deviat pe banda a doua a sensului opus.

În judeţul Călăraşi, până la sfârşitul lunii octombrie, se execută lucrări de reparaţii pe DN4 Frumuşani – Olteniţa, între kilometrii 20 şi 60 şi pe DN31 Olteniţa – Mănăstirea, între kilometrii 32 şi 60, iar traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe unele porţiuni.

În judeţul Olt au demarat lucrări de asfaltare a părţii carosabile pe DN65 (E574), între kilometrii 48 şi 36, pe tronsonul Slatina – Pădurea Sarului, iar circulaţia se desfăşoară pe un singur sens, alternativ.

Le reamintim transportatorilor că de luni până joi, între orele 6:00 şi 22:00, pe DN1 Bucureşti – Braşov se aplică restricţia de circulaţie pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane.