Gazeta de Prahova

Prahova: Programările pentru examenul de permis auto se fac doar online

Administrație

Daniel Dimache

Instituția Prefectului județul Prahova a decis ca, începând cu data de 17
septembrie 2018, programările pentru înregistrarea dosarelor de examinare și
susținerea probei teoretice pentru obținerea permisului de conducere, să se
realizeze exclusiv online.

Sistemul de programare online va fi parțial operațional începând de astăzi, 12 septembrie 2018, cetățenii putând astfel rezerva data și ora pe care le doresc pentru prezentarea la sala de examen din Ploiești, Șoseaua Vestului nr. 19.

Pentru persoanele care nu au posibilitatea accesării site-ului ph.prefectura.mai.gov.ro, adresăm rugămintea către școlile de conducători auto cu care aceste persoane au urmat cursurile de pregătire teoretice și practice, să le sprijine în vederea programării online.

La ghișeu nu vor fi preluate programările care conțin date false sau
neconforme cu realitatea.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline