Prahovenii de la X-treme Brothers, câştigătorii primei semifinale la Românii au talent

Redactia -

Prahovenii de la X-treme Brothers, câştigătorii primei semifinale la Românii au talent

Trupa de acrobaţi X-treme Brothers a câştigat cu brio prima semifinală de la concursul „Românii au talent”, difuzată de PRO TV. Vineri, 6 aprilie, cei trei acrobaţi au evoluat magistral şi, după ce publicul i-a aplaudat fremetic iar juriul s-a ridicat în picioare, Mihai Petre i-a consideratcei mai buni din semifinală. Trupa a primit din partea publicului telespectator, prin SMS, cel mai mare număr de voturi şi s-a calificat în marea finală.

Larry, Piciu’ si Vali, cei care compun trupa X- treme Brothers sunt din Câmpina şi Băicoi. Ei au declarat că au venit la Romanii au talent sezonul 2 sa arate unei lumi intregi cat de talentati sunt si cat de bine se pricep la acrobatie şi asta fac în continuare.

 

 

 

 

Iată aprecierile juriului, după evoluţia lor din semifinala I-a:

Mihai: Imi place sa fac clasamente, sunteţi numărul unu în semifinala asta. Mai avem un singur moment si nu ştiu dacă reuşeşte să vă bată cineva în semifinala asta. Trebuie să fiţi în finală.

Andra: Şi eu sunt de aceeaşi părere. Trebuie să fiţi în finală. Felicitări!

Andi: In spatele forţei evidente sunt sute de ore de antrenament, talentul constă însă în felul în care aţi reuşit să ne arătaţi asta.