Prahovenii, invitaţi la o dezbatere pentru îmbunătățirea transportului public județean de persoane

Redactia -

Prahovenii, invitaţi la o dezbatere pentru îmbunătățirea transportului public județean de persoane
Consiliul Județean Prahova invită cetăţenii la o nouă întâlnire pentru îmbunătățirea transportului public județean de persoane prin curse regulate, deschisă cetățenilor, operatorilor de transport și altor părți interesate. Evenimentul se va desfășura joi, 29 februarie 2024, la ora 17:00, în Sala de Consiliu a Palatului Administrativ Ploiești, Intrarea B.
 
„Scopul acestei întâlniri este discutarea și îmbunătățirea serviciilor de transport public, pentru a se alinia mai bine cu nevoile comunității noastre. Întâlnirea va servi ca o platformă de dialog deschis, unde toți participanții sunt încurajați să împărtășească idei și sugestii pentru a face transportul public din Prahova mai accesibil, eficient și sustenabil.
Ne dorim să căutăm împreună soluții inovative pentru îmbunătățirea calității transportului public județean și să adaptăm aceste servicii la cerințele actuale și viitoare ale cetățenilor. Prezența și participarea activă a dumneavoastră sunt esențiale pentru a asigura dezvoltarea unui sistem de transport public care să răspundă eficient nevoilor tuturor locuitorilor din Prahova”, transmite Consiliul Judeţean Prahova.