Precizare a lui Bogdan Gavrilă, privind statistica de la FC Petrolul. Siteul transfermarkt.de a rămas în urmă referitor la cifrele actualului jucător al Buzăului!

Dragos Trestioreanu -

Precizare a lui Bogdan Gavrilă, privind statistica de la FC Petrolul. Siteul transfermarkt.de a rămas în urmă referitor la cifrele actualului jucător al Buzăului!

Fără să fi fost trecut pe lista jucătorilor doriți de către fostul președinte executiv al FC Petrolul a-și rezilia contractele aflate în derulare, mijlocașul de bandă Bogdan Gavrilă, revenit la Ploiești din prima ligă a Maltei, după ce mai făcuse parte și din lotul falimentatei SC FC Petrolul, a solicitat întreruperea definitivă a angajamentului său cu găzarii. La scurtă vreme a semnat un angajament cu o altă grupare de eșalon secund, SCM Gloria Buzău. La momentul respectiv, am documentat statistica lui, din toamnă și până la ultimul meci disputat în luna decembrie 2019 la trupa „lupilor”,  din siteul german bine cunoscut www.transfermarkt.de. Reamintesc că Gavrilă a îmbrăcat echipamentul galben-albastru după debutul ediției de campionat care va reîncepe vineri, 21 februarie 2020, odată cu partida de la Cluj, dintre „U” și Campionii FC Argeș Pitești, ora 20.00, în direct pe Digisport, Telekomsport și Look Sport/Look Plus. Printr-un mesaj pe care l-am descoperit abia astăzi,, Bogdan mi-a adus la cunoștință că nemții au rămas în urmă în ceea ce privește cifrele lui din a doua perioadă de la Ploiești.

„De fapt, în sezonul acesta, am marcat patru goluri, în 12 meciuri oficiale bifate pentru Petrolul” – mi-a declarat Bogdan Gavrilă, adăugând că, „în primele cinci partide din campionat, nefiind legitimat, am intrat abia în a șasea etapă, când m-am și accidentat, iar în următoarele cinci am fost indisponibil, revenind abia la jocul contra Concordiei Chiajna și, de-atunci, am evoluat în aproape toate duelurile, ca titular”. Pentru bună regulă, fiindcă este absolut corect să se respecte realitatea, am publicat declarația lui, din motive obiective, abia cu două zile înaintea startului mini-returului.

Foto: www.fcpetrolul.ro și www.gsp.ro