Precizare de la Victor Stînă: nu a mai apucat să fie… refuzat de Petrolul!

Dragos Trestioreanu -

Precizare de la Victor Stînă: nu a mai apucat să fie… refuzat de Petrolul!

A doua zi după postarea pe www.gazetaph.ro a informației potrivit căreia, testat de Petrolul, internaționalul „U 21” din Republica Moldova, Victor Stînă, un mijlocaș ofensiv aflat în probe, în vară, și la Dinamo, mi-a cerut prietenia pe o rețea de socializare, din dorința de a-și expune punctul de vedere.

Reamintesc că fost jucător al ex-campioanei Moldovei de peste Prut, Zimbru Chișinău, tânărul Stână, acum în vârstă de 20 de ani, i-a împlinit pe 20 martie, în acest an, a făcut câteva antrenamente cu echipa-fanion a Ploieștiului, FC Petrolul. Ba a și fost folosit într-un meci-test, marți, 18 septembrie, pe terenul echipei CS Păulești, din Liga A Prahova, așteptându-se astfel doar decizia conducerilor tehnice și administrative ale „galben-albaștrilor” pentru propunerea unui eventual contract. Însă, la trei zile după jocul de la Păulești, Victor Stînă a semnat cu… clubul Astra Giurgiu, a cărei formație de seniori se pregătește în orașul de domiciliu al Petrolului, pe fosta arenă Columbia, acolo unde „satelitul” Astra 2 evoluează acasă în campionatul Ligii a III-a, acesta din urmă fiind, de fapt, o rampă de lansare pentru tinerii de perspectivă.

Iată ce mi-a spus Stînă pe rețeaua de socializare bine cunoscută, după ce postasem și declarația președintelui executiv al clubului găzarilor, cu privire la situația lui: „Cu tot respectul față de dumneavoastră, însă n-am fost refuzat de Petrolul. Urma sa am o discuție cu Președintele, însă într-un final am decis sa plec la Astra”. De aici se deduce, clar, că Victor nu a fost refuzat de Petrolul, cum afirmase Cristi Vlad, ci doar a luat decizia de a… schimba cartierele, probabil și pentru că o ofertă din partea „lupilor” întârzia! Mai deciși și mai rapizi, astriștii l-au legitimat, fiindcă și fotbalistul și-o fi zis că… „ce-i mână nu-i minciună”, proverb valabil și peste Prut! Cu siguranță că unii dintre fanii Petrolului, orgolioși, ar putea replica, după același principiu al proverbelor, că… „ce am avut și ce am pierdut”! Așa ceva vom vedea totuși abia în viitor, astfel încât nu-i bună graba, căci… „nu știi de unde sare iepurele”!

Foto: captură ZIMBRU TV