Prefectul Cristian Ionescu și doi noi subprefecți au depus azi jurământul

Daniel Dimache -

Prefectul Cristian Ionescu și doi noi subprefecți au depus azi jurământul

După eliberarea din funcție a Mădălinei Petcu și a lui George Brezoi, decizii publicate ieri în Monitorul Oficial al României, tot ieri au apărut oficial în același document numele celor doi subprefecți de Prahova, numiți în baza algoritmului politic al alianței de guvernare: Marius Felix Bulearcă (USR-PLUS) și Alexandru Florin Vane (PNL).

Astăzi, cei doi subprefecți au depus jurământul în noua funcție, ca prefect fiind menținut în funcție Cristian Ionescu, care a depus jurământul, la rândul său.

Felix Bulearcă a fost până astăzi consilier județean din partea USR-Plus și este de profesie inginer petrolist. A activat însă ca ofițer de pompieri, trecând în rezervă cu gradul de colonel, în anul 2016, de când a devenit consultant în domeniul situațiilor de urgență.

Alexandru Vane este din Câmpina, a ocupat din februarie 2020 funcția de director al OJFIR Prahova și este fiul unui consilier local din municipiul Câmpina (Viorica Vane) dar și – potrivit oglindadeazi.ro – finul senatorului PNL Virgil Guran.