Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă la Ploieşti

Mihai Ciobanu -

Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă la Ploieşti

COMUNICAT DE PRESĂ

SC Servicii de Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești SRL aduce la cunoștința comercianților care doresc să participe la evenimentele de sezon organizate de municipalitate, respectiv Târgul Sărbătorilor de Iarnă și Orășelul Copiilor, să se adreseze, prin solicitare scrisă, la societatea noastră.

Astfel, toate cererile în acest sens vor putea fi depuse la Registratura SC SGU Ploiești SRL (de luni până joi, între orele 8.00-16.30; vineri, între orele 8.00-14.00), din strada Văleni nr. 32, începând cu data de 23.10.2015.

Evenimentele menționate anterior se vor derula începând cu data de 4 dec. a.c., în zonele Pasaj Pietonal Centrul Civic (Târgul Sărbătorilor de Iarnă) și Sala Sporturilor Olimpia (Orășelul Copiilor), societatea noastră ocupându-se cu organizarea acestora și asigurând, de asemenea, și iluminatul festiv în aceste zone.

Totodată, în aceste zone vor fi amplasate căsuțe cu terasă (suprafață 5x3mp) precum și căsuțe simple (3x3mp), pe care comercianții de produse tradiționale de sezon (produse din carne, produse lactate, pop-corn, ceai, dulciuri etc) le vor putea închiria în scopul comercializării produselor pe durata evenimentelor.

De asemenea, deținătorii de utilaje de agrement, specifice sezonului de iarnă, pot depune cereri la societatea noastră, însoțite de dovezile funcționării legale (licențe, ISCIR etc)

Tarifele care vor fi aplicate sunt reglementate de legislația și actele normative în vigoare. Mai multe detalii, în legătură cu acest subiect, se pot obține la tel. 0244/52.52.52.