Premieră la Teatrul Ciufulici Ploieşti

Redactia -

Premieră la Teatrul Ciufulici Ploieşti

Teatrul pentru copii Ciufulici va invita sa vizionati cea mai recenta productie a sa, spectacolul Inima rece de Wilhelm Hauff, în regia lui Cristian Pepino, scenografia Cristina Pepino.

           In distributie ii puteti vedea pe Paul Niculae, Ruxandra Daniela Mihai, Nelu Neagoe, Mihaela Rus, Carmen Bogdan, Lizica Sterea, Alin Antemir, Catalin Radulescu, Mihai Androne.

           Inimă rece de este un spectacol educativ despre importanta adevaratelor valori. Peter Munk, personajul principal este un cărbunar sărac care îşi doreşte să ajungă bogat.  Visul i se îndeplineşte după ce îl întâlneşte pe Omuleţul de sticlă, spiritul bun al pădurii unde Peter  locuieşte împreună cu mama sa. Dar în scurt timp, tânărul pierde toţi banii la jocurile de noroc. Disperat, îi cere ajutor, dar de data aceasta, spiritului rău al pădurii. Acesta îi dăruieşte toate  averile din lume, dar cu condiţia să-şi schimbe inima cu una de piatră. Personajul nostru îşi dă seama în cele din urmă că nu banii aduc fericirea.

           Premiera oficiala a spectacolului Inima rece va avea loc Duminică, 10 martie, ora 11.00, la Teatrul Toma Caragiu Ploieşti, reprezentanţii presei beneficiind de rezervări în baza confirmării.

             Vă aşteptăm cu drag la teatru!