Premiu pentru Daniel Dimache și Gazeta de Prahova la Săptămâna Forțelor Aeriene de la Ploiești

Daniel Dimache -

Mulțumesc personal, în calitate de jurnalist de televiziune la Ploiești TV și de director al Gazetei de Prahova, Asociației ”Suntem România!” și președintelui Alex Stoian pentru premiul acordat, astăzi, celui ce semnează aceste rânduri și instituțiilor media pe care le reprezint și care au asigurat promovarea evenimentului Săptămâna Forțelor Aeriene la Ploiești – ”Acei oameni minunați și mașinile lor zburătoare”, ca parteneri media!

Mulțumesc neobositului Alex Stoian pentru acțiunile organizate de el și asociația pe care o conduce, prin care oferă mass media și ploieștenilor ocazii de a întâlni personalități uriașe ale neamului românesc și de a participa la evenimente de o anvergură nemaiîntâlnită în județul nostru și, de ce nu?, în țară decât poate foarte rar!

În săptămâna care s-a încheiat, mii de elevi – copii, dar și adulți au avut ocazia de a vedea pe viu, la Palatul Culturii din Ploiești, și de a dialoga cu gen. cosmonaut Dorin Dumitru Prunariu, gen. aviator Radu Theodoru, veteran al celui de-al doilea război mondial, dar și cu alte personalități ale aviației românești și de a vizita expoziția unde, ca exponat de mare valoare, a fost adusă replica, în mărime naturală, a avionului Vlaicu 3.

Am fost mândri și bucuroși, ca jurnaliști, să participăm la acest eveniment și o vom face, din nou, de câte ori vom fi invitați la acțiunile ”Suntem România!”

Vă prezentăm momentul premierii, surprins într-un clip video.