Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în vizită la investiţii de succes din Prahova

Daniel Dimache -

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în vizită la investiţii de succes din Prahova

Miercuri, 15 mai, preşdintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a vizitat mai multe fabrici din judeţul Prahova, la invitaţia viceprim-ministrului Graţiela Gavrilescu, la vizită participând şi secretarul general al partidului, Daniel Chiţoiu.

Traseul a cuprins trei investiţii importante: British American Tobacco, din Ploieşti, Cameron România (Ploieşti Industrial Parc) şi Fabrica de Pufuleţi Gusto (Băicoi), primele fiind investiţii cu capital străin ale unor giganţi în domeniile respective, iar cea de-a treia, o poveste de succes a unei afaceri sută la sută românească şi prahoveană.

Vizita a fost poate, înainte de toate, un exemplu că economia românească are trecut, dar şi prezent şi viitor, pentru aceasta mixul de tehnologie modernă, de valoare şi bună pregătire a oamenilor, având nevoie de sprijinul pe care îl poate oferi o guvernare de succes sectorului privat. Preşedintele ALDE şi al senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, s-a declarat impresionat de anvergura şi forţa celor trei investiţii şi a promis că va ţine cont în activitatea legiuitoare de aspecte pe care le-a constatat sau i-au fost transmise de gazdele sale.