Preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, ne scapă de Rosal

Daniel Dimache -

Preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, ne scapă de Rosal

Consiliul Judeţean Prahova a demarat procedura de REZILIERE a contractului cu operatorul de salubrizare ROSAL SA, serviciul asigurat de societatea cu pricina fiind reclamat de foarte mulţi prahoveni şi în special ploieşteni.

Preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a explicat motivele iniţiativei sale:

<<În calitate de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Parteneriatul pentru managementul deșeurilor Prahova”, am declanșat procedura de reziliere a contractului de salubrizare pentru zonele 2- Boldești Scăeni și 6 – Valea Doftanei, încheiat cu operatorul SC Rosal Grup SA. Municipiul #Ploiești face parte dintre cele 36 de localități aferente zonelor menționate.

Demararea acestei proceduri a fost inițiată din multiple cauze, printre care se regăsesc neachitarea redevenței obligatorii către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, precum și prestarea defectuoasă a activității de salubrizare, reclamată de prahoveni.

Funcționalitatea serviciului de colectare a deșeurilor va fi asigurată pentru o perioadă de maximum 90 de zile de către același operator, timp în care ADI va demara o procedură de achiziție de urgență pentru încheierea unui nou contract de salubrizare la nivelul zonelor 2- Boldești Scăeni și 6 – Valea Doftanei.”