Prevenția este cel mai bun mod de a ține șoarecii departe

Daniel Dimache -

Prevenția este cel mai bun mod de a ține șoarecii departe

Se spune despre prevenție faptul că este mama înțelepciunii, iar această vorbă este 100% valabilă și în cazul dăunătorilor. De regulă, combaterea șoarecilor nu este deloc ușor de făcut, chiar și atunci când folosești una dintre cele mai bune metode de a scăpa de șoareci, așa cum este utilizarea unui aparat de alungat soareci cu ultrasunete.
Nu te vei vedea nevoit să alungi șoarecii atâta timp cât îi ții departe de casa ta, iar împreună cu echipa de la PestRepeller.ro ne-am propus să vorbim despre modul ideal de a ține șoarecii departe dar și alte tipuri dăunători.
Astfel, dacă îți dorești să nu întâmpini probleme cu dăunătorii, iată ce ar trebui să faci pentru a-i ține cât mai departe de casa ta:

Ultrasunetele te scapă de dăunători

Așa cum spuneam și mai sus, cel mai bun mod de a scăpa de șoareci este folosirea unui aparat de alungat șoareci. Aceasta însă nu trebuie privită doar ca pe o metodă de combatere, iar asta deoarece are dublu-rol.
Mai exact, aparatele cu ultrasunete nu numai că au funcție de combatere a dăunătorilor, ci la fel de bine reușesc și să țină dăunătorii departe de casa ta.
Prin urmare, folosirea unui aparat cu ultrasunete anti șoareci se dovedește a fi totodată și o metodă excelentă de prevenire a prezenței șoarecilor și a dăunătorilor în general.
În comerț vei găsi o mulțime de dispozitive care au această funcție de a ține șoarecii departe, așa că nu trebuie decât să îl găsești pe acela care poate proteja întreaga suprafața a casei tale. Iar un bun loc de unde poți începe căutarea unui aparat cu ultrasunete anti dăunători este chiar PestRepeller.ro, site pe care îl menționam și în rândurile de mai sus. Alegând un dispozitiv cu rază de acțiune cât mai mare, vei ști că dăunătorii vor fi cât mai departe de casa ta.
Cum reușesc aceste dispozitive să garanteze protecția casei tale împotriva dăunătorilor? Ei bine, ele folosesc tehnologia numită ultrasunete. Acestea se dovedesc a fi foarte incomode pentru sistemul auditiv al rozătoarelor iar astfel acestea nu vor dori să stea prea mult în mediul protejat de ultrasunete, ci mai degrabă vor căuta să părăsească zona protejată în cel mai scurt timp posibil.
Prin urmare, atunci când se vor apropia de locuința ta și vor percepe ultrasunetele emise vor decide să caute un alt loc în care mediul să fie mult mai prielnic.
Ce trebuie să faci este doar să îți achiziționezi un astfel de dispozitiv iar mai apoi să te asiguri că este alimentat în mod permanent cu energie electrică, astfel încât funcționarea sa să aibă loc în regim non stop. Consumul de energie este foarte redus, iar marele avantaj este acela că îți vei ști casa protejată de atacul dăunătorilor deoarece acestea vor fi ținute la o distanță considerabilă.
Dacă locuiești la curte, ar trebui să pui accent și pe curățenie. Astfel mediul în care locuiești nu va oferi rozătoarelor și altor dăunători surse de hrană dar și locuri excelente pentru a se ascunde.
Acestea fiind spuse, sperăm că sfaturile noastre te vor ajuta să îți protejezi casa de dăunători prin simpla metodă a prevenției.

Publicitate