Prima cafenea Gloria Jean’s Coffees din județul Prahova vă aşteaptă în AFI Palace Ploiești

Redactia -

Prima cafenea Gloria Jean’s Coffees din județul Prahova vă aşteaptă în AFI Palace Ploiești

Prahovenii iubitori de cafea se vor putea bucura începând cu 15 octombrie, de prima locație Gloria Jean’s Coffees din județ, în AFI Palace Ploiești.

Amplasată la intrarea Iris a centrului comercial și cu o suprafață de peste 110 mp, cafeneaua își va întâmpina clienții cu o selectie bogată de cafea boabe cu arome și clasice, un numar mare de băuturi pe bază de cafea, calde și reci, toate acompaniate de gustări dulci, accesorii specifice cafelei și nu numai.

„Ne dorim să aducem cât mai multe branduri în exclusivitate pentru Ploiești pentru a oferi clienților noștri mixul perfect de opțiuni dedicate modei, frumuseții, petrecerii timpului liber și nu numai. Astfel, odată cu deschiderea Gloria Jean’s Coffees, ploieștenii se vor putea bucura de băuturile renumite și apreciate în toată lumea, într-un ambient plăcut, chiar în orașul lor”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Potrivit reprezentanților Gloria Jean’s Coffees, cafenelei din AFI Palace Ploiești i se va adăuga pe parcurs și o terasă exterioară.

 

Odată cu această deschidere, Gloria Jean’s Coffees atinge 10 locații în România și mai mult de 900 de locații în peste 30 de țări, fiind cunoscută de mai bine de 30 de ani pe plan internațional pentru cafeaua gourmet.

Pentru mai multe informații despre AFI Palace Ploiești, puteți urmări site-ul www.afipalaceploiesti.ro și pagina de Facebook, www.facebook.com/AFIPalacePloiesti.