Primăria Ploiești are pe țeavă 4 proiecte pentru municipiu

Daniel Dimache -

Primăria Ploiești are pe țeavă 4 proiecte pentru municipiu

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic, Investiții, anunță finalizarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (D.A.L.I.) pentru patru investiții importante, în orașul nostru.

Astfel, joi, 26 august a.c., cele patru documentații vor fi supuse, spre analiză, Comisiei tehnico-economice de avizare din cadrul municipalității, urmând ca, ulterior, aceste obiective să fie prezentate, spre aprobare, consilierilor locali, în următoarea ședință ordinară a Consiliu Local al municipiului Ploiești.

Proiectele de investiții amintite sunt:

  • Pod peste pârâul Dâmbu, strada Muzelor. În principal se are în vedere realizarea unui pod nou cu lungimea de 10 m și lățimea de 4 m deschis atât accesului auto cât și celui pietonal;
  • Pasarelă peste pârâul Dâmbu, strada Cometului. Aceasta va fi deschisă accesului pietonal;
  • Pasarelă peste pârâul Dâmbu, strada Neajlov. Aceasta va fi deschisă accesului pietonal;
  • Reamenajare pavaj pietonal în zona cuprinsă între Casa de Cultură a Sindicatelor și centrul comercial Winmarkt. Zona respectivă va fi refăcută în totalitate.

Aceste proiecte, derulate de administrația publică ploieșteană, au ca scop îmbunătățirea gradului de accesibilitate a zonei, fluidizarea traficului, traversarea pârâului în condiții de siguranță și implementarea unor măsuri de îmbunătățire a calității mediului înconjurător și de dezvoltare durabilă.