Primăria Ploieşti reia o parte din activităţi

Daniel Dimache -

Primăria Ploieşti reia o parte din activităţi

Instituţia Primăriei Ploieşti este paralizată de circa o săptămână, de când a început marea mutare din Palatul Administrativ, în noul sediu din clădirea fostă sediu OMV Petrom, la adresa Piaţa Eroilor nr.1A. Cetăţenii cu treburi legate de Primărie au fost lăsaţi „ca-n gară”, fără să se ştie nimic despre cum şi când îşi vor putea rezolva problemele. Puteţi afla mai multe despre subiect citind aici.

Abia astăzi, Primăria a făcut un anunţ public despre reluarea activităţii:

„Primăria Municipiului Ploiești  a demarat, recent, activitățile necesare mutării în noul sediu, situat în Piața Eroilor nr. 1.

Facem precizarea că, mutarea serviciilor și direcțiilor de specialitate se va finaliza în data de 05 decembrie 2018, dată la care se va muta, în noul sediu, Registratura primăriei.

În ceea ce privește Registratura Direcției Generale de Dezvoltare Urbană, menționăm faptul că, aceasta funcționează deja, la intrarea principală din noul sediu.

Mulțumim comunității locale pentru înțelegerea de care dă dovadă, în contextul eventualelor sincope ce pot apărea în desfășurarea procesului de funcționare a administrației publice locale.”