Primăria Ploiești se pregătește pentru deszăpezire

Daniel Dimache -

Primăria Ploiești se pregătește pentru deszăpezire

COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria municipiului Ploieşti desfăşoară o serie de pregătiri pentru a asigura drumurile oraşului în stare bună de funcţionare, în contextul meteorologic actual, care prevede depuneri de gheaţă sau zăpadă.

Astfel, începând de azi-noapte, ora 01.00, precum şi în timpul serii trecute, operatorul de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A., a intervenit preventiv cu material antiderapant pentru combaterea poleiului, la nivelul drumurilor din oraş.

Conform dispoziţiei primarului municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, toate podurile și zonele de acces în pantă din oraş au fost date cu material antiderapant, pentru combaterea poleiului. De asemenea, 15 utilaje (sărăriţe) sunt pregătite să intervină la orice oră, în această perioadă, dacă situaţia o va impune.

Reamintim că, în stocurile de materiale antiderapante ale oraşului nostru sunt incluse 100 tone amestec sare cu nisip, 150 tone sare, 300 tone nisip şi 20 tone inhibitor de coroziune.

“Vom acţiona, în timp util, pentru a asigura un bun acces ploieştenilor pe căile publice, prin activitățile specifice preventive pe care le-am dispus în vederea combaterii formării poleiului şi depunerii unui strat gros de zăpadă pe străzile din oraş” a declarat, în acest context, primarul Andrei Liviu Volosevici.

(Fotografie de arhivă)