Primăria Ploiești și Veolia România vor decide săptămâna viitoare viitorul pe termen scurt al Petrolului! Considerându-se jignit pe nedrept de către unii suporteri, președintele Costel Lazăr se gândește să renunțe!

Dragos Trestioreanu -

Primăria Ploiești și Veolia România vor decide săptămâna viitoare viitorul pe termen scurt al Petrolului! Considerându-se jignit pe nedrept de către unii suporteri, președintele Costel Lazăr se gândește să renunțe!

La ședința Consiliului Director de luni, 22 martie 2021, în afara deciziei luată de conducerea executivă cu privire la alegerea unui staff tehnic, optându-se pentru Octavian Grigore (antrenor principal), Ciprian Pura și Gheorghe Liliac (antrenori secunzi) și Lucian Nedelcu (preparator fizic), s-a anunțat și despre o întâlnire care va avea loc, curând, între primarul Andrei Volosevici și Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România, partener finanțator al Petrolului. Scopul: discuții referitoare la viitorul pe termen scurt al Petrolului! În prima zi a acestei săptămâni, la ședința CD au fost prezenți și suporteri care sunt membri ai organismului decizional al clubului găzarilor. Ce va fi din faza a doua a competiției din Liga a II-a și, apoi, în sezonul următor al ligii secunde va fi stabilit mai precis la întâlnirea de săptămâna viitoare. Este firesc să fie așa, atâta vreme cât Primăria Ploiești este deținătoarea mărcilor Petrolul, iar membrii Consiliului Local vor vota, probabil, asupra proiectului de hotărâre care se presupune că va fi supus electorilor (consilierilor), în vederea stabilirii continuării sau renunțării cu/la actualul partener finanțator.

În altă ordine de idei, considerându-se jignit de cuvintele unor suporteri, pe care le apreciază ca fiind nedrepte față de persoana sa, președintele executiv Costel Lazăr se gândește tot mai serios să renunțe la funcție. Lazăr a declarat în exclusivitate pentru www.gazetaph.ro„am revenit cu inima deschisă la Petrolul, am muncit cinstit aici, alături de staff-ul executiv, atât ca director sportiv, cât și ca președinte, dar să ajung să văd bannere – sau comentarii pe o rețea de socializare – în care să mi se spună că nu merit să slujesc culorile clubului, asta este deja prea mult! Mă va face chiar să plec, cât de curând! Nu accept să fiu jignit de oameni care nu au fost în stare să cumpere decât câteva bilete virtuale, de numai șase lei, bucata, însă își permit să ceară fel de fel, demisii, retrageri etc.!”

Președintele executiv al Petrolului a adăugat: Sunt suporteri care nu au văzut meciuri de fotbal ale Petrolului câte goluri am dat eu pentru această echipă! Sau habar nu au ce am reprezentat noi, Grigore, Liliac și cu mine, pentru acest club! Cum să fim jigniți în halul acesta? Mai ales în condițiile în care, personal, apreciez că am făcut numai bine la Petrolul! Sunt total dezamăgit de lipsa aceasta de respect! Am 59 de ani, iar dintre aceștia, 14 mi-am probat valoarea de conducător la un alt club, mai modest ca istorie, dar cu performanțe mai multe în ultimii ani. Dacă voi fi lăsat să duc treaba până la capăt, atunci o voi dovedi și aici, la Petrolul! Dacă se dorește însă anarhie, atunci așa va fi mereu, din păcate. Și să mai știe ceva cei care pun bannere, zicând numai că mă contestă: <<Am slujit acest club, împreună cu colegii mei, membrii fondatori, înainte să se nască cei care acum ne jignesc atât pe mine, cât și pe ei!>>”

Foto: www.spotmedia.ro, www.ziarulincomod.ro și www.liga2.prosport.ro