Primăria Râfov, contract de peste 6 milioane lei prin Programul „Anghel Saligny”, pentru racorduri la rețeaua de canalizare

Redactia -

Primăria Râfov, contract de peste 6 milioane lei prin Programul „Anghel Saligny”, pentru racorduri la rețeaua de canalizare
Primăria comunei Râfov a atras finanţare de peste 6 milioane de lei prin programul „Anghel Saligny” pentru un important proiect de infrastructură locală.
 
Continuarea lucrărilor la rețelele edilitare sunt asigurate de finanțările obținute prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“.
 
Vineri, 12.05.2023, am reușit semnarea unui nou contract de finanțare pentru racorduri la rețeaua de canalizare pentru șase sate, în valoare de 6.112.877 lei.
 
În ultimii ani comuna noastră a reușit, prin proiecte eligibile, sa obțină finanțări atât cu fonduri naționale cât și europene . Aceste finanțări sunt succesive, sumele fiind alocate în tranșe. La aceste finanțări, primăria contribuie cu sume alocate fie pentru realizarea documentației tehnice (care nu sunt deloc de neglijat), fie prin cofinanțări stabilite prin tipul de proiect obținut, transmite Primăria Râfov.
 
„Am fost onorat ca, alături de mine la Ministerul Dezvoltării, sa se afle și Dl. Deputat Bogdan Toader, unul din susținătorii activi ai comunei noastre, căruia și pe aceasta cale țin să-i mulțumesc”, a declarat primarul localităţii, Costin Cazanciuc.