Primăria repară una din străzile ”dinamitate” ale Ploieștiului

Daniel Dimache -

Primăria repară una din străzile ”dinamitate” ale Ploieștiului

 

Primăria Municipiului Ploiești demarează lucrări de reparații pe strada Mihai Bravu.

Astfel, începând de astăzi, municipalitatea ploieșteană va executa lucrări de reparații curente/întreținere a carosabilului străzii Mihai Bravu, pe tronsonul cuprins între strada Apelor și Uztel S.A.

Acestea vor fi derulate în cadrul Programului de reparații curente și întreținerea străzilor în municipiul Ploiești și vor fi executate de către S.C. Drum Concept S.R.L., în baza Contractului Subsecvent nr. 3340/14.02.2023, în cadrul Acordului Cadru nr. 8849/02.05.2022.

Lucrările de reparații amintite vor consta în operațiunea de frezare mixtură asfaltică, pe zonele degradate ale carosabilului și activitatea de pregătire strat suport, în vederea așternerii stratului de uzură din mixtură asfaltică.

Menționăm că lucrarea de reparație a străzii Mihai Bravu, pe tronsonul cuprins între strada Apelor și Uztel S.A, va fi executată în totalitate în funcție de condițiile meteorologice.

Circulația rutieră nu va fi oprită în perioada executării lucrărilor de reparații. În acest context, mulțumim conducătorilor auto pentru înțelegere.

Administrația publică locală va continua Programul de reparații și întreținere străzi din oraș.