Primarul Adrian Dobre si viceprimarul Cristian Ganea în control pe străzile Domnișori, Frăsinet, Mărășești, Eroilor, Plăieșilor și Căliman

Redactia -

Primarul Adrian Dobre si viceprimarul Cristian Ganea  în control pe străzile Domnișori, Frăsinet, Mărășești, Eroilor, Plăieșilor și Căliman

Conducerea primăriei municipiului Ploiești a verificat astăzi străzile pe care se va interveni cu lucrări de reparații curente in zona de sud vest a orașului.

Primarul Adrian Dobre si viceprimarul Cristian Ganea,  alături de reprezentanții Direcției Tehnice și de cei ai societății care administrează rețeaua de străzi, au fost în control pe străzile Domnișori, Frăsinet, Mărășești, Eroilor, Plăieșilor și Căliman pentru a stabili prioritățile de reparații în această zonă. De asemenea,  cu acest prilej a fost verificată activitatea de curățenie din oraș – măturat și ridicat gunoiul.

Totodată, conducerea primăriei atrage atenția deținătorilor de rețele si societăților  care intervin cu lucrări pe străzile din municipiul Ploiești să respecte prevederile HCL 337/2008 in caz contrar vor fi sancționați  conform prevederilor acesteia. Astfel de acțiuni vor avea loc și în celelalte cartiere din Ploiești.