Primarul Câmpinei, Alin Moldoveanu, tamponat serios de useriști

Daniel Dimache -

Primarul Câmpinei, Alin Moldoveanu, tamponat serios de useriști

În urma ședinței de ieri, 23 decembrie, USR PLUS a transmis mass-media un comunicat de presă, prin care îl atacă dur pe primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, acuzat de ”lipsă de transparență” și că ar încerca ”să fenteze votul câmpinenilor”. Cei de la USR PLUS îi cer lui Moldoveanu să nu se comport ”ca și cum Câmpina ar fi propria feudă”. Cel mai mult i-a supărat pe aceștia că primarul Câmpinei a încercat să impună un viceprimar ”de decor și nereprezentativ”. Vă prezentăm, mai departe, întreg comunicatul:

,,Nu putem reprezenta cu adevărat interesele cetățenilor din Câmpina  dacă nu există transparență cu privire la direcția în care putem merge  împreună.

În ședința de ieri, 23 decembrie, a Consiliului Local Câmpina,  primarul Alin Moldoveanu a încercat să fenteze votul câmpinenilor din  27 septembrie și să impună un viceprimar de decor și nereprezentativ  pentru comunitate. Răspunsul a fost un boicot al votului din partea  tuturor forțelor de dreapta din Consiliul Local Câmpina.

Câmpinenii au nevoie de reprezentanți cu responsabilități clare, cu un  program de guvernare locală asumat public de o majoritate stabilă și  au nevoie de transparență totală, nu de tranzacții pe sub masă.
Cerem domnului primar Moldoveanu transparență și asumare cu privire la  cei care vor guverna local municipiul Câmpina, fără a încerca să se  comporte cu Câmpina ca și cum ar fi propria feudă. Au încercat și  alții cu România în urmă cu patru ani și românii au ripostat.

USR PLUS va face primul pas pentru deblocarea situației din Câmpina și  va începe un dialog cu partenerii de dreapta, care reprezintă,  împreună, majoritatea în Consiliul local în vederea:

1) Redactării unui program de guvernare locală asumat de majoritatea  de dreapta;
2) Stabilirii clare a atribuțiilor pentru viceprimar și ceilalți  membri ai administrației locale.

Aceștia sunt pașii necesari pentru a putea ajunge la o viziune comună  și un program de redresare pentru municipiul Câmpina. Domnul primar  Moldoveanu trebuie să ia în considerare și să respecte votul  câmpinenilor, să devină parte a dialogului și, în final, să respecte  rezultatul discuțiilor.
Suntem siguri că domnul primar va înțelege importanța mandatului pe  care îl are și că vor urma discuții pentru drumul de patru ani în care  Câmpina să redevină un oraș european de care câmpinenii să fie mândri.”