Primarul comunei Bărcăneşti, Valeriu Lupu, candidează din partea PSD

Daniel Dimache -

Primarul comunei Bărcăneşti, Valeriu Lupu, candidează din partea PSD

Primarul comunei Bărcăneşti, Valeriu Lupu, a părăsit Partidul Naţional Liberal, pentru a candida pe listele PSD. Publicăm, în continuare, comunicatul de presă transmis de edil, pe această temă:

Comunicat de Presă

Stimaţi cetăţeni ai comunei Bărcăneşti,

În calitate de actual primar şi viitor candidat la Alegerile locale din data de 27 septembrie 2020, întrucât dumneavoastră vă datorez adevărul, prin prezentul comunicat doresc să vă informez că voi candida din partea Partidului Social Democrat.

Am luat această decizie în urma excluderii şi înlocuirii mele în organizaţia PNL Bărcăneşti cu domnul Dima Gheorghe. Partidul National Liberal a dispus excluderea mea fără a-şi justifica în mod oficial această decizie, ceea ce ne sugerează că au considerat mai potrivit şi în concordanţă cu valorile şi principiile partidului un candidat a cărui performanţă ca şi primar, timp de 26 de ani, aproape nulă, este reflectată şi în prezent în calitatea traiului nostru.

În final, ţelul meu este să îmi duc la bun sfârşit proiectele iniţiate de către mine şi echipa mea, astfel că voi intra în această luptă din simplul motiv că doresc să ies cu capul sus, indiferent de rezultat.
Vă mulţumesc pentru toată încrederea şi susţinerea manifestată, în special după ce aţi citit “RAPORTUL SOCIAL–ADMINISTRATIV AL PRIMARULUI VALERIU LUPU ÎN MANDATUL 2016 – 2020” şi ştiu şi pentru dumneavoastră, la fel cum şi pentru mine, culoarea politică este nesemnificativă atunci când puneţi ştampila pe omul în care credeţi cu adevărat.
Cu speranţa în suflet că de această dată vom fi susţinuţi în lupta de modernizare a comunei noastre, mă alătur echipei PSD Prahova.

Cu consideraţie, Valeriu Lupu