Primarul Constantin Negoi, zis Costelașul, miezul primului scandal al alegerilor locale din Prahova

Redactia -

Primarul Constantin Negoi, zis Costelașul, miezul primului scandal al alegerilor locale din Prahova

Vineri, scandal mare la Puchenii Mari. Primarul Constantin Negoi a făcut plângere penală, susținând că vineri, mai multe persoane ar fi împărțit fluturași electorali denigratori la adresa sa. Printre respectivele persoane ar fi și Emil Drăgănescu, șeful serviciului de pază din cadrul Consiliului Judeţean Prahova, ceea ce induce faptul că deși fluturașii, deși conțin un mesaj – șpăgi și alte ilegalități puse în seama lui Negoi – venind din partea lui Dan Diaconescu, ar fi de fapt produși din zona PSD. De aici s-a iscat un scandal monstru, cu conferințe de presă și  declarații sonore la nivel național, cu trimiteri la Victor Ponta, la interlopi etc. Pe de altă parte, lumea îl cunoaște pe Constantin Negoi, zis Costelașul, este un personaj irascibil și extrem de iute la mânie, iar în funcția de primar a fost obiectul unor cercetări penale.

Vă prezentăm, în continuare, comunicatul Inspectoratului de Poliție Prahova, cu privire la incidentul de vineri:

” În ziua de 16.03.2012, în jurul orei 16.00, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 9  Puchenii Mari au fost sesizaţi de către reprezentanţii primăriei locale, cu privire la faptul că mai multe persoane care se deplasează cu trei autoturisme, distribuie pe raza comunei  pliante defăimătoare la adresa primarului.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat două din autoturismele semnalate, şi patru persoane. O patrulă de jandarmi aflată în zonă a depistat unul din autoturisme, cei doi ocupanţi ai acestuia fiind sancţionaţi contravenţional întrucât au refuzat să ofere date pentru stabilirea identităţii.fluturas_otravit

Persoanele depistate au negat faptul că ar fi distribuit pliante defăimătoare pe raza comunei Puchenii Mari, fapt infirmat de un localnic, care a depus reclamaţie împotriva acestora. El susţine că ar fi fost înjurat de unul dintre bărbaţi, în momentul în care i-a surprins distribuind astfel de pliante pe raza comunei.

Primarul localităţii a depus plângere împotriva persoanelor depistate, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-au desfăşurat evenimentele şi luării măsurilor legale.”

Interesant ar fi dacă cercetările s-ar extinde și asupra faptelor semnalate în fluturaș, asfel putându-se confirma sau infirma vinovăția lui Negoi.