Gazeta de Prahova

Primarul din Băicoi i-a invitat la săniuş pe copiii din oraş

Știri

Daniel Dimache

Odată cu ninsorile ceva mai abundente din aceste zile, autorităţile au mult de lucru cu deszăpezirea, însă îşi găsesc timp, iată, şi să se ocupe cu aspectele plăcute ale iernii. Primăria Oraşului Baicoi, prin Biroul Cultură Bibliotecă Sport, a organizat activitatea cu caracter sportiv dedicată copiilor „Bulgări de Zăpadă-Hai la Săniuş” ediţia a IV-a.

Ieşirea la săniuş a copiilor din Băicoi s-a desfăşurat într-un decor mirific, în zona Livede-Strada Viilor, fiind prezente trei clase de elevi de la Şcoala Gimnazială „Dumitru Ghenoiu”, sub coordonarea învăţătorilor Pascu Monica, Stan Virginia, Iordache Oana şi Mădălina Pătraşcu.

Activitatea a avut ca scop implicarea copiilor în sportul de masă, dar şi mişcarea recreativă în aer liber.

La activitate a participat şi primarul Marius Ioan Constantin, care s-a bucurat alături de cei mici, dar a  şi oferit personal fiecărui participant ceai cald şi pachete cu dulciuri, fiind răsplătit cu voia bună şi zâmbetele copiilor oraşului.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline