Primarul din Bărcăneşti, apel pentru promovarea Liceului Tehnologic Agricol din comună

Daniel Dimache -

Primarul din Bărcăneşti, apel pentru promovarea Liceului Tehnologic Agricol din comună

„Dragi elevi, dragi părinți, dragi bunici,

Vă reamintesc că în mandatul meu am investit și bani și suflet în școlile noastre. Acesta a fost și scopul, de a reda strălucirea de altădată a învățământului din comuna Bărcănești.
Investind în educația copiilor, investim în viitor.
Am “profitat” de dascălii de calitate ai comunei, luminând pe măsura bugetului toate școlile noastre. Școli pe care vreau să le aduc în continuare la standarde înalte, școli care erau pe punctul de a fi închise și pe care eu le-am ,,redeschis”.

Acum, totul depinde de voi să le însuflețim, să le reinventăm și să le aducem la masa calității.
Haideți să contribuim și la salvarea singurului liceu de pe raza comunei, Liceul Agricol. A trecut vremea când un liceu agricol era cotat la cel mai mic nivel.
Avem dascăli dornici să reformeze învățământul.

Dragi părinți, lăsați-vă copiii pe mâna acestori mentori și vă promit că voi fi în continuare un susținător înfocat al educației. Și de pe băncile Liceului Agricol au ieșit în trecut oameni bine pregătiți.
Aveți acum un liceu reorganizat, cu săli de curs moderne, teren de fotbal, mini teren de handbal omologat, sală de sport renovată, alei pietonale, monitorizare video racordată la sistemul de monitorizare a comunei și controlată de salariații școlii și de poliția locală, 150 de locuri de cazare, cantină, ateliere electricieni si mecanici, laboratoare de patiserie, o fabrica de lactate, unde se poate face practică și din toamnă, pe o suprafață de 6 ha va aparea o bază sportivă și un parc central. Vă rog să participați la evenimentul lansat în cadrul Liceului Tehnologic Agricol Bărcănești și să promovați învățământul de pe raza comunei noastre, ținânt cont că aveți alături niște dascali și directori implicați sută la sută.

Schimbarea vine din noi!

Pe această cale rog și Autoritățile Publice Centrale și alte primării din județ să ne promoveze Liceul Agricol Bărcănești și îi asigur că nu vor regreta.

Va mulţumesc tuturor!”

         Primar Valeriu Lupu

 

Comunicat Liceul Tehnologic Agricol Bărcăneşti:

Meseria face diferența la Liceul Tehnologic Agricol din comuna Bărcănești! 

În cadrul campaniei „Meseria face diferența!”, lansată de Ministerul Educației și Cercetării și Centrul Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic, la Liceul Tehnologic Agricol din comuna Bărcăneşti, vor avea loc pe data de 11 martie 2020, începând cu ora 10, o serie de activități având drept scop promovarea învățământului profesional și tehnic precum şi a meseriilor.
Luptăm să schimbăm mentalitatea că liceele agricole sunt locuri fără viitor și să scoatem absolvenți performanți.
Vă invităm, cu mic, cu mare, elevi, părinți, bunici, cadre didactice, operatori economici, să fiți alături de noi!