Primarul orașului Sinaia, pozitiv Covid, va depune jurământul online luni

Daniel Dimache -

Primarul orașului Sinaia, pozitiv Covid, va depune jurământul online luni
Primarul Vlad Oprea a anunţat, în această seară, că a fost găsit pozitiv Covid, printr-o postare pe contul său de facebook. Acesta a mai spus că va depune online, luni, jurământul pentru învestirea în funcţie şi că va lucra în continuare în administraţia publică locală în aceeaşi variantă online şi că va sta în legătură video cu echipa la orice oră:
 
”Îmi doresc ca acest mesaj să vă găsească sănătoși. Tocmai am primit vestea care mă va ține în carantină. Am fost confirmat pozitiv în urma testului PCR-RT pentru Sars-CoV-2. Am trecut prin multe lupte și le-am câştigat, îmi păstrez acest crez și pentru zilele următoare. În acest moment starea mea de sănătate este una bună cu mici stări de febră și tuse.
Luni, la ora 14:00, are loc ceremonia de învestire în noul mandat și depunerea jurământului. Mă văd nevoit să apelez la varianta online pentru acest moment solemn. Am stabilit cu echipa mea modul de lucru de la distanță pentru zilele care urmează astfel încât activitatea Primăriei să își urmeze cursul obișnuit. Voi semna electronic documentele, vom avea legătură video la orice oră iar în teren îmi pun baza în responsabilitatea colegilor și a echipei de consilieri liberali.
Să ne revedem sănătoși cât mai curând.”