Primarul Volosevici cere ploieștenilor să respecte curățenia inițiată de municipalitate

Daniel Dimache -

Primarul Volosevici cere ploieștenilor să respecte curățenia inițiată de municipalitate

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, solicită ploieștenilor să respecte activitățile de salubrizare urbană derulate de municipalitate în această perioadă.

La nivelul Primăriei Municipiului Ploiești s-au semnalat deja situații  de reapariție a gunoaielor în zonele unde s-au realizat deja ample acțiuni de curățenie și igienizare a domeniului public, respectiv Nord și Bulevardul Republicii.

Cetățeni certați cu bunul simț au depozitat ilegal deșeuri. Mai mult, deși a fost suplimentat numărul  coșurile stradale pentru gunoi, după cum se poate observa din imaginile anexate, mai mulți ploieșteni au aruncat gunoaie chiar lângă astfel de dispozitive.

În acest context, edilul șef al municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, cere reprezentanților Poliției Locale Ploiești intensificarea acțiunilor de patrulare în oraș, în vederea sancționării contravențional a persoanelor care aruncă gunoaie direct pe străzile și în spațiile verzi din oraș.

De asemenea, le reamintește cetățenilor că se depun eforturi zilnice pentru ca Ploieștiul să se întoarcă la normalitate și să redevină un oraș curat.

Fără sprijinul oamenilor, care trebuie să înțeleagă că mizeria ne afectează direct sănătatea și calitatea vieții pe care o trăim, este foarte greu să menții un oraș igienizat. Ploieștenii trebuie să înțeleagă că gunoaiele trebuie depozitate numai în dispozitivele de colectare amenajate de administrația locală, în spațiul public. Trebuie să fim, toți, responsabili, să avem o atitudine civică, să atenționăm persoanele care nu respectă regulile unui trai civilizat și să facem locul în care trăim curat, frumos și primitor. Ploieștiul este cartea noastră de vizită, a tuturor! Vă invit să fiți alături de mine și echipa mea și să schimbăm Ploieștiul într-un oraș așa cum ni-l dorim, îngrijit și modernizat”, a declarat primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici.