Primarul Volosevici face apel la ploieșteni și monitorizează supermarketurile. Ploieștiul are o rată de infectare foarte mare

Daniel Dimache -

Primarul Volosevici face apel la ploieșteni și monitorizează supermarketurile. Ploieștiul are o rată de infectare foarte mare
Din păcate, într-o săptămână, procentul de infectare cu COVID 19, la nivelul municipiului Ploiești, s-a dublat de la 3.1 – săptămâna trecută, la 6,15 – astăzi.
La nivelul administrației publice locale, transmite primarul Andrei Volosevici, se depun toate eforturile pentru crearea condițiilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.
Prioritară este sănătatea ploieștenilor. Ca să reușim să trecem cu bine peste aceste încercări trebuie ca efortul nostru să fie comun, lansează un apel edilul. El mai spune că nu trebuie să intrăm în panică și face apel ca fiecare dintre ploieșteni să respecte măsurile stabilite de autorități pentru prevenirea infectării: purtați masca, dezinfectați-vă des mâinile, evitați zonele aglomerate, respectați distanțarea fizica!
Andrei Volosevici
”Astăzi am avut o discuție cu prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, cu președintele Consiliului Județean, Iulian Dumitrescu, și conducerea IPJ Prahova în urma căreia am stabilit să se desfășoare activități intense de monitorizare a modului în care se aplică măsurile de protecție împotriva răspândirii COVID în supermarketurile din Ploiești! Suntem foarte fermi în aplicarea deciziilor, absolut necesare pentru a ne proteja sănătatea! Respectați, vă rog, măsurile de protecție sanitară și distanțare socială pentru a putea depăși cât mai repede situația grea în care ne aflăm!”