Prime Kapital inaugurează Prahova Value Centre și începe vânzările la Pleiades Residence

Vlad Preda -

Ploiești, 3 decembrie 2021 – Ploieștenii au astăzi un dublu motiv de sărbătoare: inaugurarea unui nou centru comercial – Prahova Value Centre, dar și startul procesului de vânzare pentru ansamblul rezidențial Pleiades Residence – cel mai verde complex din oraș. 

Proiectul dezvoltat de Prime Kapital cuprinde mai multe faze de construcție, la finalul cărora va rezulta un proiect mixed-use, cu o suprafață totală de 10 ha. Noul hub urban are la bază un concept inovativ, oferind, în completarea celor două componente principale, retail și rezidențial, servicii și funcții secundare, pentru a crea o comunitate urbană modernă și dinamică, un viitor punct de reper al orașului. 

“Celebrăm astăzi două momente importante atât pentru Prime Kapital, cât și pentru ploieșteni: inaugurarea unui nou centru comercial în oras și startul procesului de vâzări pentru ansamblul rezidențial Pleiades Residence, două elemente care împreună formează primul proiect de regenerare urbană de tip mixed-use din orașul nostru. De altfel, Prime Kapital, prin proiectele sale urmărește să aducă la viață zone cu însemnătate pentru comunitate, dar care în ultimii ani și-au pierdut din strălucire.”, spune Ioana Gheorghe – Director centru comercial Prahova Value Centre. 

Branduri internaționale și naționale, un food court modern și zeci de surprize îi așteaptă pe vizitatori. 

Noul centru comercial își primește vizitatorii cu o selecție generoasă de branduri internaționale, naționale dar și locale, precum: Carrefour Hypermarket, Altex, Arsis, Cador Home, Deichmann, dm, Dr. Max, Gymboland, HelpNet, Hervis, Inmedio, Jerry’s Pizza, JYSK, KFC, LC Waikiki, Mesopotamia, New Yorker, Noriel, Optovista, Sinsay, Simigeria Mihai, Spartan, Takko, dar și Mobexpert, Sportisimo sau Maxi Pet – branduri aflate în oraş exclusiv în Prahova Value Centre.

Prahova Value Centre este situat în Piața 1 Decembrie 1918, numărul 1 și pune la dispoziția clienților săi peste 800 de locuri de parcare, fiind deschis zilnic în intervalul orar 09:00 – 21:00 și 07:00 – 21:00 pentru clienții Hypermarketului Carrefour. Accesul se poate face și cu transportul în comun folosind tramvaiul 101, dar și liniile de autobuz 1 și 30.

Prime Kapital a luat toate măsurile de protecție și prevenire a răspândirii COVID-19, astfel încât la Prahova Value Centre siguranța vizitatorilor, angajaților și personalului auxiliar să primeze.

Au început vănzările în cel mai verde complex rezidențial din Ploiești