Primele antrenamente ale „lupilor” s-au desfăşurat pe terenul din St. Ulrich

Redactia -

Prompt, ofiţerul de presă al SC FC Petrolul, Ionuţ Pană, a transmis deja trei corespondenţe, în numai 24 de ore, de la Waidring, din Austria, cu privire la turneul de acolo al echipei antrenate de către Mircea Rednic. După ce a făcut public lotul deplasat pentru al doilea stagiu de pregătire, a revenit cu amănunte şi fotografii de la primele antrenamente desfăşurate pe pământ austriac.

Astfel, chiar ziua sosirii, staff-ul tehnic al Petrolului a condus, pe seară, o şedinţă cu un caracter fizic, sub comanda preparatorilor specializaţi, italianul Giovanni Melchiore şi Radu Vasilcan, fost colaborator al lui Rednic la Astra. În partea a doua a acesteia şi-a „intrat în pâine” şi antrenorul principal, şi secundul Petrolul_la_primul_antrenament_din_Austria_30_iunie_2012_fcpetrolul.roacestuia, Mihai Teja, pentru exerciţiile tehnico-tactice. La antrenamentul care s-a întins pe durata unui meci, au participat toţi cei 24 de jucători aflaţi în Austria, care vor avea parte de o primă partidă-test marţi, 3 iulie 2012, de la ora 18.30 (un ceas mai târziu în România), contra unei formaţii locale de amatori, SV Seekirchen. Potrivit unui acord semnat cu postul de televiziune Dolcesport, meciurile ce vor fi susţinute acolo de către Petrolul vor fi preluate în direct, programul transmisiunilor urmând a fi făcut public, în timp util, pe siteul clubului. În zilele fără jocuri, „lupii” vor fi supuşi la câte două şedinţe de pregătire.

Duminică, 1 iulie, Mircea Rednic şi colaboratorii săi au programat un antrenament de dimineaţă, de la care au absentat Lukasz Szukala, care a contractat o răceală, şi Vlad Morar – ultimul acuzând alte uşoare probleme de ordin medical. Cei doi foşti jucători ai lui „U” Cluj au rămas la „Rilano Resort Steinplatte” Hotel, pentru a se recupera.